Välkommen till vårt bokningsschema på webben

×
Information

På grund av den pågående pandemin och de restriktioner som finns är det inte möjligt för dig som privatperson att boka våra inomhuslokaler från och med den 29 oktober 2020 till och med den 31 mars 2021. Önskar du boka inomhuslokal efter denna period är du välkommen med din förfrågan den 31 mars 2021.Här kan du söka efter lediga tider och skicka en bokningsförfrågan till fritidsförvaltningen. Svar skickas inom två arbetsdagar. Fakturering sker månaden efter hyrestillfället med 30 dagars betalningsvillkor.
OBS! att din tid inte är bokad, förrän du fått en bekräftelse från oss!


Vid bokning av vardagstid måste din bokningsförfrågan skickas in 48 timmar innan tillfället du önskar boka. Vid bokningsförfrågan till lördag eller söndag måste förfrågan vara skickad till oss senast torsdagen innan berörd helg.
Vid långhelg gäller 2 arbetsdagar innan första helgdagen.
Om du vill avboka en tid som du har fått bekräftad,vänligen skicka ett mail till lokalbokningen.

När du gör en förfrågan om byte av matchtid på fotbollsplan måste du tänka på att skriva: när matchen skulle ha spelats, dag och klockslag, vilken plan det gäller, vilka är motståndarna och vilket lag ni själva tillhör. Allt detta fyller du i på "anteckningar". Är förfrågan ofullständig återsänder vi den till dig för komplettering.

OBSERVERA! Att ishallarna inte går att boka via webb-tjänsten, mejla lokalbokning@vallentuna.se för tider i ishallarna.


0/0